25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 12 de desembre de 2012

Guanya un lot de jocs i joguines en català amb El joc d'en Roc

L'avi d'en Roc tenia un taller a casa on fabricava joguines de fusta. Les pintava amb molta cura i sempre s'assegurava que hi hagués alguna paraula escrita en català. En Roc no fabrica joguines, però li agrada molt jugar amb jocs i joguines en català. I n'ha recollit tants que en té a punt un lot per repartir entre tothom que participi a El joc d'en Roc.

Guanya un lot de jocs i joguines en català amb El joc d'en Roc

El joc d'en Roc és un joc virtual, que forma part de la campanya "I tu, jugues en català?, dissenyat amb l'objectiu d'apropar els jocs i joguines en català a petits i grans

L'11 de desembre, el CNL de Barcelona va presentar a la botiga Joguines Monforte la campanya "I tu, jugues en català?", que vol fer difusió de l'oferta de jocs i joguines en català que hi ha al mercat. Dins la campanya hi ha un joc, El joc d'en Roc, on petits i grans podreu descobrir alguns dels jocs que formen part d'aquesta oferta, alhora que podreu guanyar un lot de jocs i joguines en català.

Com s'hi juga? És molt senzill. Només has d'entrar al web www.cpnl.cat/jocroc/  i triar un itinerari en funció de la teva edat (o de la dels teus nens o del que vulguis) i trobar la resposta a totes les preguntes que se't proposen. Pots triar tants itineraris com vulguis (i així tindràs més opcions a guanyar premis!).

I si vols tenir més opcions, busca la botiga més propera que s'hagi adherit a la campanya i busca la paraula secreta que està amagada a la capsa vermella que hi trobaràs. Llistat de botigues de jocs i joguines adherides a la campanya "I tu, jugues en català?".

T'animes a jugar? El dia 2 de gener farem el sorteig entre tots els participants.

Informació relacionada

Informació relacionada

Informació relacionada


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter