25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 27 de novembre de 2012

I tu, jugues en català?, nova campanya del CNL per fomentar el consum de jocs i joguines en català

El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona presenta la campanya I tu, jugues en català?, que compta amb el suport de l’escriptor Màrius Serra. I tu, jugues en català? s’inicia a la ciutat de Barcelona per donar a conèixer l’oferta dels 700 jocs i joguines en català, només un 6% del total que actualment hi ha al mercat, segons un estudi de Plataforma per la Llengua, i fomentar-ne la venda i l’ús.

I tu, jugues en català?, nova campanya del CNL per fomentar el consum de jocs i joguines en català

L'escriptor i autor de jocs de paraules, Màrius Serra, serà la imatge de la campanya I tu, jugues en català?

I tu, jugues en català?, en la qual també col·labora la Plataforma per la Llengua, vol fer visibles els jocs i les joguines en català als establiments especialitzats, amb la voluntat de facilitar-ne la compra i fomentar-ne el consum. Així, també és objectiu de la campanya fer créixer el nombre de jocs i joguines en català presents als comerços.

Cliqueu aquí per veure el póster de la campanya I tu, jugues en català?, protagonitzat per Màrius Serra.

“I tu, jugues en català?” és una oportunitat per dinamitzar l’activitat econòmica del sector, ja que oferir als clients més jocs i joguines en català de manera visible i clara a les botigues i facilitar informació de quins són els establiments que les ofereixen, respon a una necessitat de molts consumidors que fins ara ha estat clarament desatesa. Cliqueu aquí per consultar la llista de botigues de jocs i joguines que s'han adherit a I tu, jugues en català?

Els establiments que s'han adherit a la campanya podran identificar-se fàcilment perquè a l'aparador hi tenen exposada una capsa vermella com aquesta.

En aquests comerços serà molt fàcil identificar els jocs i les joguines en català perquè a la capsa porten un adhesiu de la campanya com aquest.

I tu, jugues en català?” arriba amb un regal sorpresa per a nenes i nens que es diu El joc d’en Roc, un joc virtual amb el que resoldran reptes divertits, alhora que els permetrà guanyar molts jocs i joguines en català. Si voleu saber com, us ho explicarem el proper 11 de desembre a l’acte de presentació de “I tu, jugues en català?” que anirà a càrrec de la directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, Yvonne Griley, i del director del CNL de Barcelona, Jordi Manent.

I tu, jugues en català? serà present el proper 1 de desembre a la Festa per al joc i la joguina en català 2012 i el dies 15 i 16 de desembre al Festival Dau Barcelona, de jocs de taula en l’àmbit europeu, per garantir-hi la presència de jocs i joguines en català.

Les empreses Jocs al Segon i Nice to meet you kids & teens consulting han estat les encarregades de donar vida a aquesta campanya.

Segueix-nos al Facebook del CNL de Barcelona


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter