25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 15 de febrer de 2019

'Assassinat al curs de català', un joc d'escapada per a l'alumnat

Durant tot el dimecres 13 i el dijous 14 de febrer les Cotxeres de Sants van ser l'escenari d'aquesta activitat ideada per les delegacions de Sants-Montjuïc i de les Corts del CNL de Barcelona.

'Assassinat al curs de català', un joc d'escapada per a l'alumnat

Un grup d'alumnes del curs d'Escriptura Creativa intenta resoldre el misteri de l'assassinat.

En el marc de la BCNegra'19 que organitza l'Ajuntament de Barcelona, el dimecres 13 i el dijous 14 de febrer, les delegacions de Sants-Montjuïc i de les Corts del CNL de Barcelona van organitzar el joc d'escapada Assassinat al curs de català, en què va participar l'alumnat dels cursos de català.

L'activitat es va fer a les Cotxeres de Sants tant al matí com a la tarda i al vespre, i hi van jugar 14 grups classe de tots els nivells, des del bàsic fins a superior. Durant 45 minuts, els alumnes havien d'esbrinar l'assassí, el motiu i l'arma de la història plantejada, en grups de 4 o 5 persones. En total hi van participar 308 persones. A més, segons el nivell, abans i després del joc, es fan diversos treballs d'aula orals i escrits.

Les delegacions de Sants-Montjuïc i les Corts han projectat un seguit d'activitats relacionades amb el gènere de la novel·la negra, amb motiu de la Setmana de la novel·la negra de Barcelona (BCNegra) que se celebra a Barcelona del 24 de gener 3 de febrer.

Durant el mes de gener i la primera setmana de febrer, s'han realitzat diversos treballs i exercicis a les aules relacionats amb autors i obres del gènere negre en català. A més, l'autora Anna M. Villalonga ja ha assistit a un curs a fer una xerrada sobre el seu llibre La dona de gris. Els autors Laura Gomara i Sebastià Bennasar visitaran els cursos els propers 26 de febrer i 4 de març. 


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter