25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 12 de juny de 2018

Presentació de llibres de lectura fàcil

Un grup d'alumnes de l'Elemental 1 de la Delegació de l'Eixample van assistir a la presentació dels llibres Irene Polo, una reportera excepcionalPilar Prim, i Tant de gust de conèixer-lo, senyor Fabra

Presentació de llibres de lectura fàcil

Grup d'alumnes que va assistir a la presentació dels llibres de lectura fàcil amb la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa.

L'acte, que va tenir lloc al Departament de Cultura, estava organitzat per la Direcció General de Política Lingüística en col·laboració amb l'Associació Lectura Fàcil i Publicacions de l'Abadia de Montserrat. Durant l'acte, Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística, va subratllar la importància que la lectura en català arribés a tot tipus de públic i va subratllar la tasca que organismes com el CPNL fan per afavorir la presència del català arreu i augmentar la bona salut de la llengua. A la presentació dels llibres, s'hi van sumar una lectura dramatitzada d'un dels llibres presentats i també un fragment d'un espectacle de titelles al voltant de la figura de Pompeu Fabra.


Delegació de l'Eixample del CNL de Barcelona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes