25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 7 de març de 2018

La plaça Reial homenatja Maria Aurèlia Capmany

L'Associació d'Amics i Comerciants de la Plaça Reial amb la Delegació de Ciutat Vella del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona han fet un acte dedicat a l'autora amb motiu del Dia de la Dona.

La plaça Reial homenatja Maria Aurèlia Capmany

La coral Ciutat Vella m'encanta ha tancat l'acte d'aquest migdia a la plaça Reial.

Per segon any consecutiu, l'Associació d'Amics i Comerciants de la Plaça Reial i la Delegació de Ciutat Vella del CNL de Barcelona han fet una activitat al mig de la mítica plaça barcelonina, per commemorar el Dia de la Dona.

Enguany, s'ha decidit homenatjar l'escriptora Maria Aurèlia Capmany, de qui se celebra el centenari del naixement, i que va destacar sempre per la seva lluita incansable a favor de la llibertat i la igualtat de la dona. A més, justament Capmany va viure a la mateixa plaça Reial durant els últims anys de la seva vida.

L'acte ha consistit en una lectura de fragments de l'autora, seleccionats per alumnes de la Delegació de Ciutat Vella, i llegits per diverses dones vinculades a la plaça Reial. Després, la coral Ciutat Vella m'encanta, formada per alumnes del CNL i dirigida per Cristina Colomer, de l'escola de músics JPC, ha fet una actuació musical. 

L'homenatge ha comptat també amb la col·laboració d'altres entitats, com els Amics de la Rambla i com la Fundació Setba, situada també a la plaça Reial, que ha muntat una breu exposició dedicada a l'autora al costat de l'escenari.


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes