25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 7 de març de 2018

Nova visita a la biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra de Sant Andreu

Dimarts 6 de març, el grup de Bàsic 1 de la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona van visitar la Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra.

Nova visita a la biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra de Sant Andreu

Un cop a la biblioteca, els va donar la benvinguda i els van explicar els serveis que ofereix la biblioteca, la forma d'organització interna pel que fa a la distribució de l'espai i on trobar els documents, i pel que fa a l'organització externa, el que implica formar part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Així, van poder comprovar que hi ha molts recursos per estudiar i repassar el català com ara les edicions dels llibres de Lectura Fàcil, el préstec de llibres i revistes i pel·lícules subtitulades en català, etc. i també van saber que les biblioteques ofereixen molt més que el servei de préstec i consulta de llibres, diaris o revistes com els serveis d'aprenentatge, amb les visites guiades tant per a les escoles com per a altres col·lectius; el d'Internet, que permet l'ús dels ordinadors i de les eines ofimàtiques; el de les activitats, com l'agenda d'activitats i el Club de lectura i l'espai Wi-Fi.

Finalment, també van tenir ocasió de fer-se el carnet de la biblioteca aquells que encara no el tenien, cosa que els va permetre poder-se endur en préstec el llibre que cadascú va triar a més conèixer interessants descomptes a alguns teatres, cinemes, museus, etc., de Barcelona.

Aquesta activitat sociocultural va proporcionar a l'alumnat l'oportunitat de conèixer amb més profunditat un equipament com és la biblioteca pública del barri, a més de poder escoltar i parlar en català en un context real.


Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes