25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 6 de març de 2018

El professorat del CNL de Barcelona fa una nova sessió de treball

Divendres passat, 2 de març, un grup nombrós de professors del CNL de Barcelona es va trobar a Calàbria, 66 per treballar aspectes com la nova prova homologada de Bàsic 3.

El professorat del CNL de Barcelona fa una nova sessió de treball

L'Auditori del carrer Calàbria, 66, va reunir divendres passat, 2 de març, una nova trobada del professorat del CNL de Barcelona. En la primera part de la sessió, es van treballar conjuntament els aspectes relacionats amb la nova prova homologada del nivell A2 del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Després d'una breu presentació de la prova per part de Carme Bové, cap de l'Àmbit de Formació i Foment del CPNL, els assistents van fer pràctiques d'avaluació en grups.

En la segona part de la sessió, es va produir la xerrada "Aprendre amb Raimon Panikkar", conduïda per Ignasi Moreta, doctor en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra, professor de Literatura Catalana i comissari de l'Any Panikkar, i per Jordi Pigem, doctor en Filosofia per la Universiat de Barcelona i autor de la tesi "El pensament de Raimon Panikkar: una filosofia de la interdependència". 

El CNL de Barcelona realitzarà diverses activitats durant aquest 2018 per treballar la figura del filòsof i el concepte de la interculturaltat, la diversitat i la concepció del llenguatge a les aules de català.


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes