25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 12 de febrer de 2018

30a edició del Concurs literari de Nou Barris

El Centre Cívic Torre Llobeta, la delegació de Nou Barris del CNLB, i les Biblioteques del Districte impulsen i organitzen un dels esdeveniments culturals més rellevants i consolidats del Districte, el Concurs Literari de Nou Barris, que enguany arriba a la seva 30a edició.

30a edició del Concurs literari de Nou Barris

Es tracta d'una convocatòria oberta a totes les persones majors de 14 anys, en la qual es pot participar en les modalitats de prosa, poesia, relat curt d'humor i relat fantàstic en llengua catalana i llengua castellana.

Cal destacar el fet que la modalitat de relat curt d'humor marca una diferència important dins de la normalitat dels concursos literaris.

En el document annex trobareu les bases de participació. La data límit de presentació de les obres és el 17 de març a les 20.00 h. El comunicat del veredicte i el lliurament de premis als guardonats es farà al Centre Cívic Torre Llobeta dissabte 5 de maig del 2018. Tots els participants rebran un diploma acreditatiu de la seva participació i es farà un recull amb tots els relats guardonats, que es podrà consultar durant el mes de juny abcn.cat/noubarris.

Bases concurs literari


Delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes