25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 18 de desembre de 2017

Nou curs semipresencial per obtenir el nivell bàsic de català

El febrer de l'any vinent començarà el BB, un curs semipresencial intensiu que agrupa els mòduls Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3, i amb el qual es pot obtenir el certificat oficial A2 de català.

Nou curs semipresencial per obtenir el nivell bàsic de català

Els cursos semipresencials intensius combinen les classes presencials en horari regular amb professor i grup i el treball individual amb material en línia. En un sol curs, s'hi fan de manera intensiva tres mòduls amb l'objectiu d'obtenir un certificat oficial de català a partir d'una prova final homologada.

El curs BB és una novetat en aquest sentit, ja que és la primera vegada que es planifica un curs que contingui els tres mòduls Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3. Al final del curs es fa un examen per obtenir el certificat oficial A2 de català, equivalent al Marc europeu comú de referència (MECR). De moment, n'hi ha un de programat, de febrer a juny, organitzat per la Delegació de Sants-Montjuïc del CNL de Barcelona.

Les dades del curs són:

  • Lloc i adreça: Autoescola ZF (C/ Mineria, 54-56)
  • Dates: del 22 de febrer al 14 de juny
  • Horari: dimarts i dijous, de 9.30 a 12.30 hores

A més del BB, també hi ha programats cursos II (Intermedi 1, Intermedi 2 i Intermedi 3) i SS (Suficiència 1, Suficiència 2 i Suficiència 3), amb els quals es pot obtenir el certificat B2 i C1 de català del MECR. Podeu consultar-ne l'oferta en el nostre Cercador de cursos.

Per inscriure's a qualsevol d'aquests cursos, cal dirigir-se a alguna de les delegacions que el CNL de Barcelona té a la ciutat.

Descarrega't el díptic informatiu dels cursos semipresencials intensius de català.


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes