25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 15 de desembre de 2017

Visita a l’exposició “Puig i Cadafalch. Arquitecte de Catalunya”

Un grup de nivell Bàsic 2 de la Delegació de Gràcia i Sarrià - Sant Gervasi va assistir el 14 de desembre, a les set del vespre, a la inauguració de l'exposició "Puig i Cadafalch. Arquitecte de Catalunya" al Museu d'Història de Catalunya.

Visita a l’exposició “Puig i Cadafalch. Arquitecte de Catalunya”

El 2017 ha estat designat Any Josep Puig i Cadafalch per la Generalitat de Catalunya en commemoració del 150è aniversari del seu naixement i el centenari del seu nomenament com a president de Catalunya des del govern de la Mancomunitat, primera forma d'autogovern català del segle XX. Dins de les celebracions de l'Any s'inclou aquesta exposició, que és fruit de la col·laboració entre el Museu d'Història de Catalunya i l'Arxiu Nacional de Catalunya.

El títol de l'exposició, "Puig i Cadafalch. Arquitecte de Catalunya", fa referència, d'una banda, a la seva primera activitat professional, i, de l'altra, a la seva activa participació des de molts altres àmbits en la construcció d'un país modern i equiparat amb les altres nacions europees. El fil conductor de l'exposició és la seva pròpia biografia, de manera que en el recorregut es pot apreciar com es perfilen i combinen les diferents facetes al llarg del complex, i alhora dramàtic, període històric que va viure i que sempre va afrontar amb una gran voluntat de superació i de servei públic.

El grup va acabar la sortida al pessebre de la plaça de Sant Jaume.


Delegació de Gràcia i Sarrià - Sant Gervasi

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes