25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 4 de desembre de 2017

El petit rusc, un altre establiment que fa créixer el programa I tu, jugues en català? a Sant Andreu

Es el tercer establiment d'aquest barri que, enguany, s'adhereix al programa.

El petit rusc, un altre establiment que fa créixer el programa I tu, jugues en català? a Sant Andreu

El petit rusc, situada al carrer Rubén Darío, 27,  és el tercer establiment de Sant Andreu que, enguany, s'adhereix al programa I tu, jugues en català? que promou el Consorci per a la Normalització Lingüística a tot Catalunya per tal de potenciar la llengua catalana en el sector del joc i de la joguina.

Les germanes Sandra i Ana Maria Cañones són les propietàries d'aquesta singular botiga, de només un any de vida, i han estat premiades en la 13a edició  dels Premis Fundació Barcelona Comerç amb el Premi EIXOSBCN 2017 al Talent Jove.

El petit rusc és una botiga de criança sostenible, tal com la defineixen les propietàries, ja que estan especialitzades en la primera infància, és a dir, de 0 a 6 anys i on trobareu una oferta molt variada: articles per traginar els bebès, productes d'higiene ecològics, estris per menjar i joguines de fusta, sensorials i creatives amb marques artesanals i de proximitat com "Grapat" o "Enrosca" que tenen les instruccions en català.

A més, organitzen activitats d'experimentació, xerrades, tallers i cursos i tenen una secció per a mares emprenedores del barri que creen productes com el tió sonall fet amb agulles de fer mitja.

No us la perdeu, ve molt de gust visitar-la!


Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes