25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 4 de desembre de 2017

Presentem les biografies lingüístiques a la IX Jornada de Llengua i Migració d'Igualada

La jornada, que es va celebrar el divendres 1 de desembre, estava organitzada pel Consell Comarcal de l'Anoia i el CNL Montserrat.

Presentem les biografies lingüístiques a la IX Jornada de Llengua i Migració d'Igualada

Jordi Font, coordinador d'Ensenyament, i Mercè Coma, adjunta a la coordinació, presentant les autobiografies lingüístiques.

El divendres passat, 1 de desembre, la coordinació d'Ensenyament del CNL de Barcelona va presentar el projecte "Les llengües de la meva vida" en la IX Jornada de Llengua i Migració, organitzada pel Consell Comarcal de l'Anoia i el CNL Montserrat del CPNL.

A la presentació es va introduir el concepte d'autobiografia lingüística, és a dir, la descripció de les experiències d'una persona en relació amb les llengües al llarg de la vida: les llengües familiars, les llengües de l'entorn o les llengües apreses.

També es va explicar l'experiència del concurs organitzat pel CNL de Barcelona, a finals de 2016 i principis de 2017, en què els alumnes i participants del Voluntariat per la llengua van presentar més de 200 autobiografies lingüístiques. A la jornada es van poder veure alguns dels treballs presentats en format vídeo.  

La presentació va contenir també una part pràctica, ja que, per parelles, els assistents van començar a parlar de la seva pròpia autobiografia lingüística.


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes