25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 28 de novembre de 2017

El film 'Wonder', basat en el 'best-seller' del mateix títol, s'estrena en català l'1 de desembre

Protagonitzat per Julia Roberts, arriba precedit per l'èxit de la novel·la, amb 150.000 exemplars venuts en català i més de 6 milions arreu del món.

El film s'ha doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística, que proposa el concurs #Wonderencatalà a Twitter entre els espectadors.

El film 'Wonder', basat en el 'best-seller' del mateix títol, s'estrena en català l'1 de desembre

La pel·lícula Wonder s'estrenarà el proper divendres 1 de desembre doblada al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística a 25 sales d'arreu de Catalunya.

El film es basa en la novel·la d'èxit mundial de l'escriptora nord-americana R.J. Palacio, de la que se n'han venut  6 milions de llibres arreu del món. La novel·la ha estat editada en català per La Campana, amb traducció d'Imma Falcó, versió que ha registrat un èxit espectacular de vendes, amb més de 150.000 exemplars. Wonder ha estat a la llista de llibres més venuts en català durant els darrers 5 anys i és lectura recomanada a les escoles en el programa "El gust per la lectura", del Departament d'Ensenyament.

El protagonista de Wonder és l'Auggie, un nen de 10 anys, que ha nascut amb una greu malformació a la cara i que s'esforça per encaixar en el món escolar. L'Auggie és un lluitador i vol demostrar a tothom que és un nen com els altres.

La pel·lícula, distribuïda per eOne, s'adreça a espectadors de 10 a 99 anys i està protagonitzada per Julia Roberts i Owen Wilson. La història transmet valors com la tolerància, la solidaritat, l'esforç de superació i l'amistat. Dirigida per Stephen Chbosky, a més de Roberts i Wilson, l'obra compta amb un elenc d'actors ben populars com: Jacob Tremblay, Mandy Patinkin, Millie Davis, Izabela Vidovic, Ali Liebert, Elle McKinnon, Bryce Gheisar, Daveed Diggs, Noah Jupe, Kyle Harrison Breitkopf, William Dickinson i la gosseta Gidget.

La Direcció General de Política Lingüística, amb el suport de l'editorial La Campana, premiarà amb exemplars del llibre Wonder, del llibre L'Auggie i jo o de La llibreta del professor Browne, les 100 primeres persones que es facin una fotografia en els cinemes on es projecta la pel·lícula en català i que l'etiquetin amb #Wonderencatalà a Twitter. L'única condició per participar-hi és tenir un compte personal de Twitter i seguir @cat_cine.


Consorci per a la Normalització Lingüística
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes