25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 9 de novembre de 2017

Pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors

El passat 7 de novembre un grup d'alumnes de nivell Inicial, organitzat amb col·laboració de l'Associació de Treballadors Pakistanesos, va fer unes pràctiques lingüístiques en alguns del establiments col·laboradors del programa Voluntariat per la Llengua a Ciutat Vella.

Pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors

El grup d'alumnes, a La Cereria Subirà.

Durant la visita, els alumnes van conèixer establiments com El Rei de la Màgia, on els va rebre el Miqui, que els va explicar l'origen de l'establiment mentre els feia un joc de cartes; la Pastisseria La Colmena, on van poder degustar panellets, galetes i xocolates; i La Cereria Subirà on van descobrir què s'amaga rere l'univers de les espelmes entre colors i olors de tota mena.

Al llarg de l'activitat, els alumnes que tot just han iniciat el seu procés d'aprenentatge de català amb un nivell inicial, van tenir el suport i acompanyament de la professora Teresa Arnal, que prèviament havia treballat els continguts a classe.

Aquesta activitat s'organitza gràcies a la col·laboració amb els establiments que ofereixen l'oportunitat de conèixer el comerç de proximitat i practicar la llengua catalana en una situació pràctica. 


Delegació de Ciutat Vella del CNL de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes