25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 4 d'octubre de 2017

Tres noves sessions de Doblem en català?

Es van dur a terme el dilluns 2 d'octubre de 2017 amb tres grups del CNL de Barcelona, de la Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi, a la Casa Orlandai. 

Tres noves sessions de Doblem en català?

El dilluns 2 d'octubre de 2017 es van dur a terme tres sessions de "Doblem en català?", amb tres grups del CNL de Barcelona, delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi, a la Casa Orlandai. La primera, amb el grup de suficiència de l'Eugènia, de 10 a 12 h; seguidament, de 12.15-14.15 h, amb el grup intermedi del David, i de 17.30 a 19.30 h amb el grup elemental de la Gemma.

El taller, impartit per Francesc Fenollosa, professor de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de València i traductor i adaptador per al sector audiovisual valencià,  s'inicia amb una introducció al doblatge, perquè  els participants coneguin alguns dels aspectes bàsics que cal tenir en compte (com ara l'entonació, l'expressivitat, la sincronització de la veu amb les imatges, etc.) i, seguidament,  els participants doblen preses de pel·lícules,  documentals, pel·lícules d'animació infantil, etc.

L'objectiu de l'activitat és fomentar l'ús i pràctica de la llengua catalana en un context atractiu i engrescador com ho és el cinema. També s'hi treballen altres valors socials relacionats amb la llengua (treball en equip, cohesió social, assertivitat, etc.).


Delegació de Gràcia i Sarrià - Sant Gervasi
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes