25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 18 de maig de 2016

Inaugurada la delegació de Sant Andreu a la Fabra i Coats

Tot i que fa vuit mesos que la delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona es va traslladar al carrer Sant Adrià, 20, dins el recinte de la Fabra i Coats, el 18 de maig es va inaugurar oficialment la nova seu amb la regidora del Districte, Laia Ortiz; el director del CNL, Jordi Manent, i la delegada del CNL a Sant Andreu, Imma Bigorra.

Inaugurada la delegació de Sant Andreu a la Fabra i Coats

D'esquerra a dreta: Toni Mataix, Jordi Manent, Anna Codina, Assumpta Escolà, Imma Bigorra i Laia Ortiz.

La delegació de Sant Andreu presenta l'exposició "La Fabra i Coats abans i ara. Síntesi històrica".

A l'acte també hi van intervenir la professora del CNL de Barcelona, Encarna Mendoza, amb una llarga trajectòria a la delegació de Sant Andreu, ja que és la persona de l'equip humà actual d'aquesta delegació que fa més anys que treballa en aquest districte; i un representant dels Amics de la Fabra i Coats.

Precisament, els Amics de la Fabra i Coats han estat una peça clau per a la realització de l'exposició "La Fabra i Coats abans i ara. Síntesi històrica", que es pot veure a la delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona i que s'ha presentat amb motiu de la inauguració. Aquesta entitat ha facilitat tota la documentació que ha estat necessària per fer realitat l'exposició que explica amb imatges i amb text la història de la fàbrica més emblemàtica del barri, que va nàixer el 1839 i va desparèixer com a tal el 2005, però que actualment continua la seva trajectòria, ara com a centre aglutinador de múltiples equipaments municipals.


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter