25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 21 de maig de 2014

Sessió de recursos lngüístics per al sector sociosanitari, a Sant Martí

La delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona ha organitzat durant aquest mes de maig dues sessions de recursos lingüístics per a l'àmbit sociosanitari, adreçades al personal del CAP Vila Olímpica.

Sessió de recursos lngüístics per al sector sociosanitari, a Sant Martí

D'acord amb la voluntat de fer present el català en tots els àmbits, eix que es recull en el pla d'actuacions del CPNL, s'ha dissenyat una sessió de recursos lingüístics per a la l'àmbit sociosanitari. El servei d'assessorament lingüístic de Sant Martí ha ofert un paquet de sessions adaptades a les necessitats del sector, amb la voluntat de donar a conèixer a les persones que hi treballen les eines lingüístiques necessàries per poder garantir la qualitat de les comunicacions d'aquest àmbit.

Durant les sessions de recursos lingüístics, vora una trentena de participants ha tingut l'oportunitat de conèixer de primera mà un ventall de diccionaris, vocabularis i aplicacions, que serviran perquè es puguin desenvolupar en català en el seu àmbit de treball.

El CAP Vila Olímpica està gestionat per PAMEM (Profesionals de la salut de Barcelona), empresa que ha impulsat aquesta actuació per promoure l'ús i el coneixement del català entre els seus treballadors i col·labora amb la delegació del CNL de Barcelona a l'Eixample.


Delegació de Sant Martí del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes