25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1829 notícies disponibles
Dimarts, 11 de desembre de 2018

El club de rol Krítik juga amb un grup Bàsic de les Corts

El club de rol Krítik juga amb un grup Bàsic de les Corts El club de rol Krítik de les Corts va fer una sessió de jocs per a un grup Bàsic 1 de la Delegació de les Corts del CNL de Barcelona a l'equipament de Cristalleries Planell.
Dimarts, 11 de desembre de 2018

Vols veure una obra de teatre al TNC? Vols anar-hi en grup? El Teatre Nacional de Catalunya i el CPNL t’ho posem fàcil!

Vols veure una obra de teatre al TNC? Vols anar-hi en grup? El Teatre Nacional de Catalunya i el CPNL t’ho posem fàcil! El Teatre Nacional de Catalunya ofereix a l'alumnat del CPNL i als participants en el programa Voluntariat per la llengua (VxL) diversos avantatges.
Dimecres, 5 de desembre de 2018

Aquest pont, cinema en català: estrena d''En Ralph destrueix internet' i d'Ernest & Celestine, contes d'hivern'

Aquest pont, cinema en català: estrena d''En Ralph destrueix internet' i d'Ernest & Celestine, contes d'hivern' En Ralph destrueix internet s'estrena dimecres i Ernest & Celestine, contes d'hivern, dijous.
Dimecres, 5 de desembre de 2018

Professors del CNL visiten l'exposició 'Raimon Panikkar: viure l'aventura intercultural'

Professors del CNL visiten l'exposició 'Raimon Panikkar: viure l'aventura intercultural' El divendres 30 de novembre, una vintena de professors del CNL de Barcelona va participar en la visita guiada a l'exposició "Raimon panikkar: viure l'aventura intercultural" , organitzada per l'Espai Avinyó - Llengua i Cultura.
Dimecres, 5 de desembre de 2018

Sessions d'aspectes gramaticals a Gràcia

Sessions d'aspectes gramaticals a Gràcia Durant el primer semestre de 2019, la Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi, a l'av. Príncep d'Astúries, 23-27, impartirà sessions d'aspectes gramaticals els dimecres, de 10 a 11.30 h.
Dimecres, 5 de desembre de 2018

Vols anar a un concert al Palau de la Música? Vols fer-hi una visita guiada?

Vols anar a un concert al Palau de la Música? Vols fer-hi una visita guiada? La Fundació Privada Orfeó Català-Palau de la Música Catalana ofereix a l'alumnat del CPNL i als participants en el programa Voluntariat per la llengua (VxL) diversos avantatges.
Dimarts, 4 de desembre de 2018

Gràcia parla de Fabra

Gràcia parla de Fabra Com a acte de cloenda de l'Any Fabra a Gràcia, i amb l'assistència d'una seixantena de persones, el dijous 29 de novembre a les 7 del vespre es va celebrar una taula rodona, organitzada per la Biblioteca Jaume Fuster, amb la col·laboració de la delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi del CNL de Barcelona i el Districte de Gràcia.
Dimarts, 4 de desembre de 2018

Per Nadal tota joguina val? 2018

Per Nadal tota joguina val? 2018 Per cinquè any consecutiu, la delegació de Sants-Montjuïc i les Corts del CNL de Barcelona ha participat en una nova edició de la mostra de joguines "Per Nadal, tota joguina val?" que va tenir lloc del 28 de novembre a l'1 de desembre a les Cotxeres de Sants, organitzada per les tres ludoteques del districte de Sants-Montjuïc.
Dilluns, 3 de desembre de 2018

Dibuixant Fabra. L'aventura de descobrir el personatge de Fabra

Dibuixant Fabra. L'aventura de descobrir el personatge de Fabra En el marc de l'any literari Fabra, el passat 28 de novembre la Delegació de Ciutat Vella va organitzar, a la seu de l'Espai Avinyó - Llengua i Cultura, una xerrada titulada Dibuixant Fabra. L'aventura de descobrir el personatge de Fabra, a càrrec d'Oriol Garcia Quera.
Divendres, 30 de novembre de 2018

Maria-Rosa Lloret ens descobreix la faceta de Fabra com a mestre

Maria-Rosa Lloret ens descobreix la faceta de Fabra com a mestre Amb motiu de l'Any Pompeu Fabra 2018, ahir dijous, 29 de novembre, va tenir lloc la conferència "Descobreix el mestre Fabra vist pels seus alumnes", a la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes