25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


din

I tu, jugues en català?

I tu, jugues en català? és un programa del CPNL que té com a propòsit donar a conèixer i fer visibles els jocs i les joguines en català per tal de fomentar-ne l'ús i el consum. A més, pretén contribuir a l'augment de l'oferta i incentivar la creació i fabricació de nous jocs en català.

   

La iniciativa va néixer el 2012 al CNL de Barcelona i el 2013 es va estendre a tot Catalunya gràcies a la bona acollida que va tenir entre el públic i els professionals del sector.

Per portar a terme el programa, el CNL de Barcelona compta amb la col·laboració de persones i entitats compromeses en la tasca de fomentar el joc en català. A més, treballa en xarxa amb establiments comercials, fabricants i professionals vinculats al món del joc i la joguina. Una mostra d'aquest treball conjunt és la participació en esdeveniments tan significatius a la ciutat de Barcelona, com ara el Festival DAU i la Festa pel joc i el lleure en català.

Prop de 70 botigues de la ciutat donen suport al programa. Els establiments adherits s'identifiquen amb una capsa vermella i prenen el compromís de fer visibles els jocs i les joguines que incorporin el català.

Per a més informació o per adherir-vos al programa, contacteu amb qualsevol delegació del CNL de Barcelona.

Altres enllaços d'interès:


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter