25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Com participo en el projecte "BCN i jo"?

Participació

 • Hi poden participar tots els alumnes actuals i els participants en el programa Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona a títol individual o de manera col·lectiva.
 • El format del treball és lliure. Es poden presentar textos, gravacions, audiovisuals, presentacions digitals, fotos originals amb algun comentari. Poden ser de qualsevol gènere (monòlegs, entrevistes, narracions, poemes, còmic...). Els textos s'han de presentar en format word de Microsoft o writer de LibreOffice i han de tenir una extensió màxima d'unes 300 paraules. Els arxius de veu i d'imatge, que han de tenir una durada màxima de tres minuts, s'han de presentar en algun dels formats següents: JPEG per a les imatges;  MP3 per als arxius de so, i AVI, MPG, Quick Time o Windows Movie Maker per als de vídeo. Les imatges i, si escau, els acompanyaments musicals han de tenir els drets de reproducció.
 • Es valorarà que els textos reflecteixin la diversitat cultural i lingüística, la convivència, l'aprenentatge i l'ús de la llengua catalana. Els treballs s'han d'ajustar a les bases de participació, han de ser respectuosos i no contenir llenguatge o continguts ofensius.
 • Els treballs s'han de presentar en català, tot i que poden contenir algun fragment en altres llengües (en aquest cas, caldrà incorporar-ne la traducció en català).  
 • Per participar-hi:

Pas 1: Emplena i envia aquest formulari amb les teves dades. En els treballs col·lectius, ho farà un representant del grup, però haurà d'especificar els noms i cognoms de totes les persones que hi han participat.

Pas 2: Envia el teu treball a l'adreça de correu ensenyament.bcn@cpnl.cat. El nom de l'arxiu del treball ha de ser el del teu document d'identificació (NIF, NIE o passaport). Exemple: 45567800P. En els treballs col·lectius l'enviarà un representant del grup. En algun cas es poden lliurar al professorat en altres formats, però caldrà que el professor o l'alumne empleni el formulari i enviï el treball digitalitzat a l'adreça del projecte. Si algun participant té problemes per enviar l'arxiu, es pot posar en contacte amb qualsevol delegació del CNL de Barcelona. Si l'arxiu pesa més de 35 Mb es pot enviar per we transfer, que és gratuït.

 • Al treball s'ha de fer constar les dades personals i les de contacte del o de la participant: nom i cognoms, telèfon (preferiblement mòbil), tipus de vinculació al CNL de Barcelona (número d'alumne o de participant al programa Voluntariat per la llengua). Tots els treballs han de tenir un títol. Els treballs es podran lliurar des del 22 d'octubre i fins al 14 de desembre de 2018.
 • El dia de l'acte de cloenda es farà un sorteig d'obsequis de delegacions entre els participants del projecte que assisteixin a l'acte.
 • El CNL de Barcelona farà una selecció de textos presentats per a la publicació d'un llibre i publicarà digitalment tots els treballs que s'ajustin a aquestes bases  a excepció dels no autoritzats pels autors.
 • La participació al projecte implica l'acceptació de les bases i la cessió dels drets d'imatge, difusió i publicació dels treballs presentats al CNL de Barcelona.

​Torna a la pàgina BCN i jo


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter