Participació en el Dau Barcelona 2020

Oci i consum > I tu, jugues en català? > Concurs

El CNL de Barcelona participarà un any més en el DAU Barcelona, que se celebrarà els dies 14 i 15 de novembre en format virtual. En aquesta edició del DAU Barcelona, el CNL de Barcelona organitzarà tres jocs de llengua a través d'Instagram. Per participar-hi caldrà connectar-se als directes que es faran a través del compte del CNL de Barcelona (@cnlbarcelona). Es sortejaran lots de jocs entre les persones que hi concursin patrocinats per GDM Games, Zombi Paella, Haba, Cucafera Games, Devir i Lúdilo.

  • TROBA-LES TOTES!

Caldrà escriure al xat del directe d'Instagram del @cnlbarcelona el màxim paraules possibles en un temps determinat que comencin, acabin o incloguin una lletra o dígraf en concret i que es puguin trobar en un lloc determinat

Dissabte 14 de novembre a les 11 h.

Bases del concurs.

  • PARAULES TRAPELLES

Aquest joc consistirà a mostrar una imatge d'un objecte el nom del qual es confon habitualment amb el d'una altra cosa totalment diferent; seguidament, es dirà en veu alta la categoria al qual pertany la paraula que cal endevinar i que sovint es confon amb la de la imatge proposada. Els participants, en un temps limitat, hauran d'endevinar la paraula amagada darrere la imatge.  
Dissabte 14 de novembre a les 17 h.

Bases del concurs.

  • MEMOMOTS

Caldrà escriure al xat del directe d'Instagram del @cnlbarcelona el màxim de paraules possibles de la categoria establerta pels conductors, en un temps determinat, a partir de les imatges que prèviament s'hauran mostrat.  

Diumenge 15 de novembre, a les 11 h.

Bases del concurs.

Virtual
Barcelona

Vols compartir aquest acte?