25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dimarts, 26 de febrer de 2019 a les 19:00

Club de lectura en català

Parlem amb Joaquim Carbó

Biblioteca Horta-Can Mariner (Carrer del Vent, 1)
Barcelona

L'escriptor Joaquim Carbó parlarà del seu llibre La casa sota la sorra el proper dimarts 26 de febrer, a les 19 h, a la biblioteca Horta-Can Mariner, a la trobada del Club de lectura de nivell bàsic que hi té lloc el quart dimarts de cada mes.

La casa sota la sorra és una novel·la d'aventures. El Pere Vidal n'és el protagonista. És un barceloní de 27 anys que troba feina a partir de la lectura d'un misteriós anunci al diari. Un seguit de contactes telefònics el posaran en relació amb uns desconeguts i amb pistes que suposaran l'inici de l'aventura. Després d'un recorregut a través del Caire i les terres del Nil, Pere Vidal arriba a la casa sota la sorra, seu d'una organització secreta del Sudan que es dedica a negocis bruts. Pere Vidal té un company de viatge: Henry Balua, que ajudarà el Pere Vidal a convertir-se en un digne adversari del malèvol senyor Ti.

Joaquim Carbó destaca per la gran producció en novel·la infantil juvenil. També ha escrit novel·la, teatre infantil i narrativa breu, i ha estat guardonat amb nombrosos premis. Vinculat a la revista Cavall Fort des del primer número.

Enllaços relacionats
Parlem amb Joaquim Carbó

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter