25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Des del dimarts, 12 de febrer de 2019 a les 19:15 fins al dijous, 14 de febrer de 2019

Altres

Les delegacions de Sants-Montjuïc i de les Corts se sumen a la BCNegra

Les delegacions de Sants-Montjuïc i les Corts del CNL de Barcelona han projectat un seguit d'activitats relacionades amb el gènere de la novel·la negra, amb motiu de la Setmana de la novel·la negra de Barcelona (BCNegra) que se celebrarà a Barcelona del 24 de gener 3 de febrer de 2019.

Durant el mes de gener i la primera setmana de febrer, aquestes delegacions faran diversos treballs i exercicis a les aules relacionats amb autors i obres del gènere negre en català. El professorat ja està fent un recull de contes i narracions per llegir, com a material pedagògic a les classes, entre diversos autors de misteri. D'altra banda, comptaran amb la presència d'autors perquè facin xerrades sobre les seves obres. De moment, ha confirmat la seva presència Anna M. Villalonga per al 12 de febrer a les 19.15 h a la delegació de Sants-Montjuïc. Anna M. Villalonga, professora i escriptora, està considerada una de les millors especialistes actuals en novel·la negra. Parlarà, entre d'altres qüestions, del seu llibre La dona de gris.

D'altra banda, els dies 13 i 14 de febrer es farà el joc d'escapada Assassinat al curs de català a les Cotxeres de Sants en què participarà l'alumnat, parelles del Voluntariat per la llengua i usuaris de les Cotxeres. En definitiva, es tracta de fer conèixer escriptors de novel·la negra i engrescar l'alumnat perquè participi en aquest projecte, en què seran partícips directes dels jocs i propostes que els plantejarem. 

Enllaços relacionats
Les delegacions de Sants-Montjuïc i de les Corts se sumen a la BCNegra

Cartell BCNegra 18


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter