25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dissabte, 16 de juny de 2018 a les 19:30

Premis

Acte de lliurament de premis del 19è Concurs de còmic de Nou Barris

Centre Cívic Can Verdaguer, Carrer de Piferrer, 94
Barcelona

La publicació del veredicte i el lliurament de premis tindrà lloc en un acte públic al Centre Cívic Can Verdaguer dissabte 16 de juny de 2018 a les 19.30 h. Aquest any, l'acte comptarà amb la participació de Pepe Gálvez, que conduirà l'entrega de premis, així com de membres del jurat.

La Delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona ha col·laborat a fer possible la categoria 3, destinada a noies i nois de 9 a 15 anys que presentin còmics en català. El mateix dia, s'inaugurarà l'exposició 19è Concurs de còmic de Nou Barris amb totes les obres presentades i incloses al concurs segons les bases. L'exposició es podrà visitar fins al 21 de juliol.

Aquesta activitat forma part de la campanya Uaaaaaaau... iuhu, pataplaf! Còmic en català, una iniciativa del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona que té com a propòsit donar a conèixer i fer visibles els còmics que s'editen en català per tal de fomentar-ne la lectura i el consum. A més, pretén contribuir a l'augment de l'oferta, incentivant la creació i l'edició de còmics en català.

Enllaços relacionats
Acte de lliurament de premis del 19è Concurs de còmic  de Nou Barris

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes