25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Divendres, 19 de gener de 2018 a les 10:30

Club de lectura en català

Club de lectura de nivell mitjà de l'Eixample

Biblioteca Fort Pienc (Plaça Fort Pienc, 4)
Barcelona

Els Clubs de lectura de llengua catalana són trobades de lectors interessats a comentar en català literatura escrita en llengua catalana. Els clubs de nivell mitjà s'adrecen a persones amb un nivell mitjà de català que volen llegir i conversar en català per guanyar fluïdesa. Aquest club també vol fer conèixer la tradició literària contemporània en llengua catalana.

El primer club de lectura de nivell mitjà a l'Eixample de l'any 2018 es farà el proper 19 de gener, a les 10.30 hores. L'obra comentada serà Una dona incòmoda, de l'autora Montse Banegas.

Cada club es reuneix una vegada al mes i la sessió té una durada aproximada d'una hora i mitja. N'hi ha a tots els districtes de la ciutat.

Per inscriure-s'hi cal fer-ho al taulell de préstec de la biblioteca on es fa el club. La inscripció és gratuïta i es dóna prioritat als residents del ditricte de cada biblioteca i a les persones ue actualment no assisteixin a cap club de lectura.

Els clubs de lectura de llengua catalana estan organitzats conjuntament pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona i Biblioteques de Barcelona.

Enllaços relacionats
Club de lectura de nivell mitjà de l'Eixample

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes