25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dijous, 11 de gener de 2018 a les 19:00

Club de lectura en català

Club de lectura de nivell bàsic a l'Eixample

Biblioteca Sagrada Família (Carrer de Provença, 480)
Barcelona

Els Clubs de lectura de llengua catalana són trobades de lectors interessats a comentar en català literatura escrita en llengua catalana. El clubs de nivell bàsic s'adrecen a persones que tenen un nivell inicial de català i volen practicar-ne l'expressió oral; la tria de llibres està basada en materials de lectura fàcil i obres especialment adaptades per a aquest nivell.

El proper club de lectura bàsic conduït per la Delegació de l'Eixample del CNL de Barcelona es farà l'11 de gener, a les 19 h, a la Biblioteca Sagrada Família - Josep M. Ainaud de Lasarte. L'obra comentada serà El cafè de la granota, de Jesús Moncada.

Cada club es reuneix una vegada al mes i la sessió té una durada aproximada d'una hora i mitja. N'hi ha a tots els districtes de la ciutat.

Per inscriure-s'hi cal fer-ho al taulell de préstec de la biblioteca on es fa el club. La inscripció és gratuïta i es dóna prioritat als residents del ditricte de cada biblioteca i a les persones ue actualment no assisteixin a cap club de lectura.

Els clubs de lectura de llengua catalana estan organitzats conjuntament pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona i Biblioteques de Barcelona.

Enllaços relacionats
Club de lectura de nivell bàsic a l'Eixample

El club de lectura de nivell bàsic de l'Eixample es fa a la Biblioteca Sagrada Família.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes