25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Des del dimarts, 12 de desembre de 2017 fins al dijous, 21 de desembre de 2017

Acolliment

Exposició "Goita, Els Pastorets!"

Espai Avinyó - Llengua i Cultura (Carrer Avinyó, 52)
Barcelona

La mostra "Goita, Els Pastorets!" commemora el centenari d'una de les obres teatrals més representades a Catalunya cada any i consisteix en un conjunt de panells que repassen l'argument dels Pastorets, la biografia de Josep Maria Folch i Torres i la història de l'obra, des de la seva estrena l'any 1916 fins a l'etapa actual en què es representa cada any per Nadal a més de setanta municipis de tota Catalunya i Andorra.

De caràcter divulgatiu i adreçada a petits i grans, "Goita,  Els Pastorets!" es va inaugurar el passat 5 de juny al Parc de la Ciutadella de Barcelona en el marc de la Tamborinada 2016.

L'exposició ofereix documentació inèdita sobre Els Pastorets del famós autor i ha estat il·lustrada amb els dibuixos d'Inés Valls i el disseny d'Aixa Rocks. L'actriu i pedagoga Eva Saumell ha estat la documentalista de la mostra i en Francesc Foguet s'ha encarregat del comissariat de l'exposició.

L'exposició està organitzada per la Fundació La Roda, la Fundació Folch i Torres, el Centenari dels Pastorets de Folch i Torres i la Coordinadora de Pastorets de Catalunya.

Es podrà visitar a l'Espai Avinyó-Llengua i Cultura fins al proper dijous, 21 de desembre.

Exposició

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes