25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dimecres, 15 de novembre de 2017 a les 11:00

Club de lectura en català

Jordi Llavina, al Club de Lectura del Vapor Vell

Biblioteca Vapor Vell (Passatge Vapor Vell, s/n)
Barcelona

Iniciem un nou curs dels clubs de lectura amb un grapat de llibres interessants. A la Biblioteca Vapor Vell de Sants, el pròxim 15 de novembre a les 11 h, comentarem Ningú ha escombrat les fulles, un recull de divuit contes publicat l'any 2008. L'autor, Jordi Llavina, assistirà a la sessió per intercanviar impressions amb el públic i revelar qüestions inèdites de l'obra.

Jordi Llavina és escriptor, poeta, crític literari i presentador de ràdio i televisió. Es va donar a conèixer l'any 2001 en guanyar el premi Josep Pla de narrativa amb la novel·la Nitrato de Chile. És col·laborador dels diaris Avui, El Mundo, La Vanguardia i El 3 de vuit. També és conductor de programes de televisió. A la ràdio, va presentar el programa Fum d'estampa a Catalunya Cultura. També va col·laborar al programa L'ofici de viure de Catalunya Ràdio.

L'obra que comentarem, Ningú ha escombrat les fulles, és un recull de contes entelats de fulles que tapen, en part, el significat profund de cada relat. Els lector han de passar el rasclet per arribar al fons de cada lectura. Una obra de categoria, que s'ha de llegir parant atenció perquè és plena de detalls reveladors, amb uns contes aparentment independents que estan entremesclats. Jordi Llavina ha fet en aquest recull de narracions una aproximació a les relacions humanes, a les petites obsessions més quotidianes que semblen insignificants però que molt sovint són transcendents.

El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, juntament amb Biblioteques de Barcelona, organitza els clubs de lectura de llengua catalana a Barcelona.

Inscriu-t'hi, presencialment o telefònicament, a la biblioteca on es faci el club un mes abans de la sessió i allà et deixaran en préstec el llibre que es comentarà, perquè el puguis llegir. És una activitat gratuïta.   

Enllaços relacionats
Jordi Llavina, al Club de Lectura del Vapor Vell

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes