25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dimecres, 23 d'abril de 2008

Celebracions

"La rambla de les paraules"

Rambla del Raval
Associació Sociocultural Ibn Batuta i CNL Barcelona - delegació de Ciutat Vella
La diada de Sant Jordi, l'Associació Ibn Batuta (que presta ajuda als immigrants), amb la col·laboració dels alumnes del CNL de Barcelona, guarnirà el recorregut de les parades de llibres i roses de la rambla del Raval amb paraules escrites en català i en llengües d'arreu del món. El caçador de paraules, Roger de Gràcia, s'encarregarà de fer el recompte dels mots a les 14 hores.
La diada de Sant Jordi, l'Associació Ibn Batuta (que presta ajuda als immigrants), amb la col·laboració dels alumnes del CNL de Barcelona, guarnirà el recorregut de les parades de llibres i roses de la Rambla del Raval amb paraules escrites en català i en llengües d'arreu del món. El caçador de paraules, Roger de Gràcia, s'encarregarà de fer el recompte dels mots a les 14 hores.

Cada alumne ha triat una paraula perquè li agrada la forma, el so, el significat ... i l'ha escrita en una cartolina: primer en la seva llengua i després en català.

L'Associació Ibn Batuta penjarà les cartolines que hagi rebut dibuixant un recorregut per les parades de la rambla del Raval. El mateix dia de Sant Jordi també es podran escriure paraules a la mateixa rambla. A les 14 hores, el caçador de paraules Roger de Gràcia visitarà "La rambla de les paraules" per veure quants mots voleien a l'aire.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter