25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dimecres, 28 d'octubre de 2015 a les 17:15

Llengua, cultura i cohesió

Visita a l'exposició 'Temps d'Almogàvers. La crònica de Ramon Muntaner'

Museu d'Història de Catalunya, Palau de Mar, Plaça de Pau Vila, 3
Barcelona

El Centre d'Acolliment Lingüístic del CNL de Barcelona organitza una visita a l'exposició Temps d'Almogàvers. La crònica de Ramon Muntaner, al Museu d'Història de Catalunya, adreçada als alumnes actuals i antics del Centre i als participants del programa Voluntariat per la llengua, el dimecres 28 d'octubre a les 17.15 h.

No podem separar Ramon Muntaner del seu llibre, una de les quatre grans Cròniques catalanes, perquè és només gràcies a ella que en copsem la personalitat. Enguany se celebra el 750è aniversari del seu naixement, i aquesta exposició vol ser una invitació a conèixer-lo, a llegir-lo i a reprendre el diàleg amb ell, que ens espera amb els seus «Què us diré?».

La Crònica és una narració en què la invenció supera, potser, la veritat, i on l'autor, com si ho expliqués ell mateix de viva veu, busca constantment la interacció amb el lector.Tal vegada més a prop d'una novel·la que d'un llibre d'història, és, per això, una de les obres més reeixides de la literatura catalana medieval.

Informació per a la inscripció
Les inscripcions es poden fer a través dels professors de català, de les delegacions del CNL de Barcelona o trucant al telèfon 902 075 060. Per a la inscripció cal indicar el número del DNI, NIE o passaport. L'alumne haurà de presentar-lo el dia de la visita per poder accedir al Parlament. Les places són limitades i cal fer inscripció. Cada assistent podrà portar fins a dos acompanyants.

Enllaços relacionats
Visita a l'exposició 'Temps d'Almogàvers. La crònica de Ramon Muntaner'

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes