25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


acolliment

Acolliment Lingüístic

El Centre d'Acolliment Lingüístic de Barcelona ofereix cursos de català de nivell inicial i de nivell bàsic (B1, B2, B3 i BB) per a la població nouvinguda a la ciutat.

Nivell inicial

[cat] Cursos adreçats a persones nouvingudes que no entenen el català i volen adquirir les habilitats de comprensió i de producció oral de frases simples que els permeti actuar mínimament en situacions quotidianes.

[cast] Cursos dirigidos a personas recién llegadas que no entienden el catalán y quieren adquirir las habilidades de comprensión y de producción oral de frases simples que les permita actuar mínimamente en situaciones cotidianas.

[en] Courses addressed to newcomers who do not understand Catalan but wishing to acquire very basic oral skills for minimal interaction in daily situations.

[zh] 专门为中国人设计的免费强化加泰兰语初级班(老师会讲中文).

Nivell bàsic

[cat] Cursos adreçats a no catalanoparlants que volen desenvolupar les habilitats de comprensió i producció orals. En acabar el nivell, l'alumne podrà resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana.

[cast] Cursos dirigidos a no catalanohablantes que quieren desarrollar las habilidades de comprensión y producción orales. Al finalizar el nivel, el alumno podrá resolver en catalán las necesidades fundamentales de la vida cotidiana.

[en] Courses addressed to non-Catalan speakers wishing to develop their oral skills (understanding and speaking). After finishing this level, the student will be able to use Catalan to solve his or her basic daily needs.

  • Centre d'Acolliment Lingüístic de Barcelona (CALB)

Carrer Avinyó, 52

Horaris d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 21 h.

Telèfon: 933 428 080 / Adreça electrònica: acollida@cpnl.cat

Plaça Catalunya, 9, 2n 1a

Horaris d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 21 h i dissabtes de 9 a 14 h.

Telèfon: 934 816 828 / Adreça electrònica: acollida@cpnl.cat

Les persones interessades a fer els cursos de català inicial i bàsic també poden adreçar-se a les delegacions de districte del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter