25 anys fent bategar el català

CNL de Badalona i Sant Adrià

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Badalona

Establiments col·laboradors

Consulteu la
relació d'establiments
col·laboradors

Qui promou la campanya

La campanya és promoguda pel Centre de Normalització Lingüística. Estem donant un nou impuls a la xarxa d'establiments col·laboradors del VxL a Badalona i Sant Adrià i més de 260 establiments han renovat la seva col·laboració. A tot Catalunya, ja en sumen 3.275. Si sou un establiment i us interessa adherir-vos al programa, podeu trucar al CNL de Badalona i Sant Adrià (93 398 46 30), enviar un correu electrònic a vxl.badalona@cpnl.cat o trobar-nos al Facebook (CNLBadalonaSantAdria). Us vindrem a visitar per explicar-vos-ho en detall i personalment, sense cap compromís.

Què ofereixen els establiments adherits

Els establiments adherits han manifestat la voluntat de col·laborar a fer del català la llengua de convivència de Catalunya.

Concretament adquireixen el compromís de garantir que les persones que vagin a l’establiment trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat.

Com s’identifiquen

Els trobareu identificats amb la versió antiga de l'adhesiu o amb l'actual:

Què hi poden fer les parelles de voluntaris

Expressar-s’hi lliurement en català encara que, en el cas dels aprenents, ho facin lentament o amb dificultat. El personal de l’establiment els atendrà i els animarà a fer-ho.

Què hi poden fer les altres persones

Tothom pot contribuir als objectius de la campanya senzillament parlant en català també amb les persones que l’han d’aprendre.

La Guia d'establiments col·laboradors de VxL a Badalona i Sant Adrià

Periòdicament editem una Guia amb els establiments col·laboradors a les nostres dues ciutats. Es pot recollir en paper a les oficines del CNL i es pot descarregar aquí.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes