L'alumnat dels cursos bàsics visita les biblioteques de Sant Adrià

Acolliment

Diversos grups de Bàsic 1 i Bàsic 2 van fer-hi una visita guiada per conèixer els equipaments i els seus serveis

El dijous 24 de febrer una vintena d'alumnes del cursos Bàsic 1 i Bàsic 2 del Servei Local de Català de Sant Adrià de Besòs, amb la seva professora, Laura Serradell, van visitar la Biblioteca de Sant Adrià per conèixer de prop les instal·lacions i els serveis que ofereix, a més de practicar el català fora de l'aula.

Durant la visita, una tècnica de la biblioteca va guiar-los per l’equipament i els va explicar els diferents serveis que ofereix (informàtica, converses en diversos idiomes, clubs de lectura...).

Durant el recorregut pels diferents espais de l'edifici, els alumnes van aprendre a consultar el catàleg de llibres i a utilitzar el servei de préstec. Tots aquells que encara no tenien el carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona van aprofitar per treure-se’l i alguns alumnes ja van agafar alguns llibres en préstec.

El 9 de març, alumnes d’un altre curs de Bàsic 2, amb el seu professor, Josep Maria Giralt, també van visitar l'equipament.

I a la Biblioteca Font de la Mina, un altre grup de grup de Bàsic 1, amb la professora Berta Subietas, va poder conèixer a fons aquest equipament del barri del Besòs. Els alumnes també van aprofitar per fer-se el carnet de la biblioteca.

Les últimes setmanes dels cursos, professors i alumnes aprofiten per conèixer l’entorn amb activitats com ara visitar la biblioteca o altres equipaments públics, com els mercats municipals.

Vols compartir aquesta notícia?