Activitats de final de trimestre al CNL de Badalona i Sant Adrià

Acolliment

L'alumnat dels cursos inicials i bàsics visiten la Mostra de Pessebres del refugi de la plaça de la Vila i el Museu de Badalona

Arriba el final del trimestre als cursos de català i l'alumnat es prepara per celebrar les festes.

Els grups d'inicial i del bàsic 1 van visitar la 23a Mostra de Pessebres del Refugi de la plaça de la Vila, on els alumnes van poder gaudir amb els 27 diorames exposats. És la mostra més gran de pessebres de la ciutat, i l'organitza l'associació Amics del Pesssebre de Badalona. Alguns dels diorames que s'hi poden veure representen indrets badalonins de Dalt la Vila o de Canyet. Els alumnes en van sortir molt contents!

També van fer una visita pel centre de Badalona: van passejar per Dalt la Vila i van visitar una exposició sobre moda al Museu de Badalona. Es tracta d'una col·lecció de vestits de prêt-à-porter, dibuixos i altres objectes d'un modista de Badalona, Pere Rovira, nascut el 1921. Molt recomanable!

I els alumnes del curs oral EP! Escolta i Parla, també van parlar de les tradicions de Nadal en l’última sessió. Abans de visitar el mercat de Nadal i la inauguració del pessebre, van treballar el vocabulari i les tradicions d'aquests dies tan especials. El que més els va agradar va ser picar el tió i que en surtin regals.

Les classes de català en nivells inicials són per als alumnes una font d'aprenentatge de la llengua i la cultura catalanes i també un espai per fer noves amistats!

Vols compartir aquesta notícia?