La comunicació amb la ciutadania, les sessions del CNL a Badalona i Sant Adrià

Sensibilització > Campanyes

El CNL porta a terme sessions de sensibilització a les dues ciutats

Des de l'estiu el CNL de Badalona i Sant Adrià ha començat a oferir sessions de sensibilització lingüística per a entitats del territori. Aquest segon semestre de l'any se n'han impartit al servei d'Impuls Municipal de Promoció de l'Ocupació (IMPO) i al Consorci del Barri de la Mina.

Aquesta formació es va fer en dues sessions que tenen l'objectiu de reflexionar sobre les actituds lingüístiques relacionades amb l'ús del català i sobre la importància d'incorporar el català en l'àmbit professional. En els casos de l'IMPO i del Consorci del barri de la Mina va ser una actuació molt productiva per fer-los conscients del paper de la llengua com a facilitadora d'oportunitats laborals i, per tant, de la importància de crear contextos per practicar-la.

En ambdues ocasions els participants van valorar molt positivament la formació i en van destacar el bon clima de treball. Des del CNL també se'n va fer una valoració positiva i és per aquest motiu que es continuarà treballant aquest curs per oferir-ne en altres organitzacions de les dues ciutats. Aquestes sessions s'inscriuen en el programa de sensibilització que promou el CPNL arreu del territori amb professionals d'àmbits diversos: mestres, treballadors socials, monitors de lleure, professionals sanitaris, comerciants...

Vols compartir aquesta notícia?