Col·laboració del CNL de Badalona i Sant Adrià amb el programa Elteunegoci.cat

Assessorament lingüístic

El Consorci per a la Normalització Lingüística col·labora amb la Fundació puntCAT en el programa Elteunegoci.cat, una iniciativa que facilita l'aventura digital dels comerços amb un domini .cat, sessions de formació, eines de creació web i un servei d'assistència.

Durant la primera quinzena de juliol es duran a terme tres sessions de formació dirigides als comerços pertanyents al territori del CNL de Badalona i Sant Adrià perquè puguin tenir presència digital i en català. Les sessions, de dues hores cadascuna, tindran lloc els dijous 1, 8 i 15 de juliol de 14.30 h a 16.30 h.

Les dues primeres són de creació i edició digital, a la tercera hi intervindrà una tècnica del nostre Centre de Normalització Lingüística per respondre els dubtes lingüístics que tinguin els assistents i també per explicar el funcionament tant de l'Optimot com del Servei d'Assessorament Lingüístic que ofereix el CPNL.

Un cop els usuaris hagin publicat la pàgina web, el CNL en farà la revisió lingüística i es posarà en contacte amb el comerç per comentar el que convingui.

Les sessions d'aquest juliol es duran a terme a través de la plataforma Zoom. Per inscriure-s'hi cal emplenar el formulari que trobareu a https://elteunegoci.cat/#sessions

Les places són limitades i es reservaran per ordre d'arribada de les inscripcions.

Vols compartir aquesta notícia?