El CNL de Badalona i Sant Adrià celebra la diada de Sant Jordi

Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi

Celebrem un any més Sant Jordi amb accions virtuals a les xarxes socials.

Com cada any el CNL de Badalona i Sant Adrià així com tot el CPNL se suma a les celebracions de la diada de Sant Jordi i ho fa sobretot a les xarxes socials.

Totes les iniciatives posen el focus en la llengua catalana i tenen l'objectiu de posar a l'abast dels usuaris més eines per aprofundir el coneixement de la llengua gràcies a la lectura i a la música.

Recomanacions literàries

El personal del CNL de Badalona i Sant Adrià, enguany, ha volgut commemorar la diada recomanant lectures als usuaris. Cadascú ha escollit un dels llibres, llegits darrerament, que més els ha agradat. El resultat ha sigut un breu vídeo amb múltiples recomanacions. S'hi poden descobrir autors catalans o escriptors estrangers traduïts al català. Amb la gran varietat de propostes tothom hi podrà trobar un llibre perfecte per a ell.

També el CNL de Badalona i Sant Adrià ha participat en la proposta del CPNL per a aquest Sant Jordi, que també han estat recomanacions literàries però de la mà d'alumnes dels cursos de català i de participants del Voluntariat per la llengua (VxL). En aquest darrer cas, hi ha participat la Caren, una aprenenta irlandesa que participa en els grups de lectura 'En català, llegim i parlem' del CNL de Badalona i Sant Adrià. Les lectores del grup de lectura Casacuberta i Crad també han volgut sumar-se a les recomanacions.

Música per a la diada

El CNL de Badalona i Sant Adrià se suma també a la difusió de la música a les xarxes socials i ho fa a través de cançons que volen fer conèixer a tothom la història de Sant Jordi.

El CPNL compta amb 17 llistes de reproducció musical al seu compte de Spotify. La llista "Històries i costums" és la que inclou cançons que parlen de Sant Jordi i que es podran escoltar a les nostres xarxes els propers dies.

Vols compartir aquesta notícia?