El detectiu Conan s’estrena en català als Ocine Màgic de Badalona

Oci i consum > Cinema en català

Més cinema en català! Conan, el detectiu japonès que tots coneixem, estrena una nova pel·lícula. El dia 16 d'abril de 2021 podrem veure Detectiu Conan: La bala escarlata al cinema. La pel·lícula s'emet en català gràcies al suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i es podrà veure a l'Ocine Màgic de Badalona.

Sinopsi

"Se celebren els World Sports Games, la competició mundial d'esport al Japó, un esdeveniment que es fa un cop cada quatre anys. Durant aquest esdeveniment s'inaugura l'arribada de la Bala Japonesa, un tren d'última tecnologia, capaç d'arribar als 1000 km/h. Durant una festa relacionada amb els jocs, diverses persones i executius seran segrestats. Decidit a salvar els seus amics i la seva estimada Ran, aquest demanarà ajuda a Akai. A més per alguna raó el que està passant recorda un accident esdevingut fa 15 anys a Boston, durant el mateix esdeveniment esportiu, en què l'FBI també va estar involucrat. Què està passant? Podrà el Detectiu Conan resoldre aquest cas abans que el tren pugui causar un accident catastròfic el dia de la seva inauguració?"

Tràiler

Podeu trobar tots els horaris de les projeccions a la pàgina web de l'Ocine Màgic de Badalona.

La Direcció General de Política Lingüística està treballant per ampliar els continguts en català també a les plataformes digitals. A partir del 30 d'abril es podrà veure en català a Netflix la pel·lícula La família Mitchell contra les màquines.

Més informació sobre cinema al web Cinema en català de la Direcció General de Política Lingüística.

Vols compartir aquesta notícia?