El CNL de Badalona i Sant Adrià s'acomiada fins al setembre

Altres > Altres

Tot a punt per iniciar un nou curs

Amb novetats perquè els cursos presencials siguin del tot segurs i una ampliació de l’oferta presencial i en línia

L'equip -incomplet- del CNL de Badalona i Sant Adrià

Per continuar donant un servei de qualitat

Hem implantat mesures de seguretat i de prevenció, hem ampliat l'oferta de cursos i hem reduït la ràtio per aula. Aquesta és la primera de les novetats amb què comencem el curs 2020-2021, però n'hi haurà més.

Caldrà estar atents al web i a les xarxes socials, on anirem posant totes les noves informacions, ja que el Consorci continua treballant a l'agost encara que la majoria de centres de normalització lingüística de Catalunya tanquem per vacances.

També estem preparant un nou aplicatiu per fer les preinscripcions en línia per agilitzar els tràmits i evitar desplaçaments. Caldrà estar atents al web i a les xarxes socials, on anirem posant totes les noves informacions.

Millora del procés d'inscripció

La matrícula per als antics alumnes serà del 7 al 14 de setembre, i oberta a tothom a partir del 14 de setembre. Tota la informació és al web, que s'anirà actualitzant a mesura que hi hagi novetats.

Ampliem els horaris d'atenció al públic

El dia 1 de setembre les dues oficines del CNL (a Badalona i a Sant Adrià de Besòs) estaran obertes, i continuarem atenent el públic per correu electrònic i per telèfon.

Per a l’atenció directa presencial cal demanar cita prèvia també per telèfon o per correu electrònic (també en aquest contacte).

Hem incrementat els horaris d'atenció al públic

A Badalona:

  • De l'1 al 4 de setembre: de 10 a 13 hores
  • Del 7 al 10 de setembre: de 9 a 13 hores i de 15.30 a 18.30 hores (recordeu que és festiu el dia 11, Diada Nacional de Catalunya)
  • A partir del 14 de setembre: de 9 a 13.30 hores i de 15.30 a 20 h (divendres tarda no)

A Sant Adrià de Besòs:

  • De l'1 al 4 de setembre: de 10 a 13 hores
  • Del 7 al 10 de setembre: de 9 a 13 hores (recordeu que estarà tancat els dies 8 i 11 -Festa Major a Sant Adrià i Diada Nacional de Catalunya respectivament)
  • A partir del 14 de setembre: de 9 a 13 hores

L'equip del CNL de Badalona i Sant Adrià us desitja un bon estiu! 

CNL de Badalona i Sant Adrià

Vols compartir aquesta notícia?