25 anys fent bategar el català

CNL de Badalona i Sant Adrià

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 13 de juny de 2019

"La Nocturna" clou el cicle de caminades "Parla i fes camí. Mou-te en català!"

Més de 40 caminades lingüístiques i més de 680 assistents, des del febrer de 2014

"La Nocturna" 2018

L'any 2014 començava el "Parla i fes camí. Mou-te en català" amb l'objectiu d'ampliar l'espai de pràctica lingüística per als alumnes dels cursos de català i els aprenents del VxL, que hi participaven acompanyats per voluntaris que col·laboraven en les converses del grup. A la vegada, es coneixia més l'entorn natural proper.

Després de 5 anys i 43 caminades -i una "Nocturna que malauradament es va haver de suspendre- el "Parla i fes camí" arriba al seu final.

El nostre agraïment a en Jaume, en Josep, en Joaquim i en Jordi, els voluntaris que cada mes han preparat i guiat les rutes, i les han triat amb cura perquè fossin les més adequades en cada estació.

En Jaume, en Josep i en Joaquim van rebre un petit obsequi -relacionat amb la muntanya, és clar- de mans de Rosa López, dinamitzadora del VxL

Amb el convenciment que aquesta activitat ha estat útil -i així ens ho han comentat els participants, de totes les varietats d'aprenentatge que ofereix el CNL- estudiarem la possibilitat d'oferir una activitat semblant a partir de la tardor 2019. 

El blog continua obert perquè tothom qui vulgui pugui veure les sortides i els àlbums de fotografies.

Aprendre llengua en contextos no formals aporta significat a l'aprenentatge i fa percebre la necessitat de l'ús de la llengua.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter