25 anys fent bategar el català

CNL de Badalona i Sant Adrià

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 6 de juny de 2019

Intercanvi d'opinions entre Teresa Artigas i les seves lectores del CNL de Badalona i Sant Adrià

El lladre del mocador verd es llegeix als cursos de català i als clubs de lectura fàcil

Intercanvi d'opinions entre Teresa Artigas i les seves lectores del CNL de Badalona i Sant Adrià

La directora del CNL, Natàlia Tomàs, amb Teresa Artigas

Dimecres dia 5 de juny Teresa Artigas ens va fer cinc cèntims del procés d'elaboració del seu llibre El lladre del mocador verd i les alumnes assistents, lectores també d'aquesta obra, li van poder preguntar sobre els personatges, sobre el final de la novel·la i sobre els espais que la van inspirar: així, vam poder saber que li agraden els llocs històrics que miren al futur (com ara els barris de la Ribera o del Born, plens d'edificis que desperten la imaginació de com devia ser la zona als segles XIII o VIV), que la intriga sempre és interessant i que el dibuix central del llibre està inspirat en un personatge real!

Mentrestant es projectaven fotografies de les visites als barris i les botigues que surten a la trama, com a activitat cultural fora de l'aula per als alumnes, des de l'any 2014.

A més, gràcies a un petit concurs-sorteig, dues persones del públic van guanyar una bossa amb diversos obsequis literaris del CNL.

Podeu veure un recull de fotografies en aquest àlbum de fotos. També s'hi inclouen els dos vídeos que la Toñi i la Iúlia -alumnes de nivell Elemental 3- van gravar per promocionar la lectura d'El lladre del mocador verd i donar les seves impressions.

Aquesta activitat, que es va dur a terme a la Biblioteca Sant Adrià, va participar del programa Autors a les aules, de la Institució de les Lletres Catalanes, que la subvenciona.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter