25 anys fent bategar el català

CNL de Badalona i Sant Adrià

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 1 d'octubre de 2018

3 mesos gratis de revistes digitals en català per als VxL gràcies a l'APPEC

Amb carnet vigent de VxL, només per 1 cèntim!

3 mesos gratis de revistes digitals en català per als VxL gràcies a l'APPEC

L'Associació Catalana de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) ofereix als participants en el Voluntariat per la llengua (VxL) amb carnet del VxL vigent 3 mesos de revistes digitals en català d'iQuiosc, gratis per només 1 cèntim.

L'iQuiosc és el primer (i únic) quiosc digital de publicacions periòdiques en català (diaris, revistes, premsa territorial i publicacions gratuïtes). Les revistes del seu catàleg es poden llegir des de l'ordinador, la tauleta o el mòbil i és per això que també son a l'abast dels voluntaris i aprenents que resideixen fora de Catalunya. S'hi poden trobar revistes de diverses temàtiques: des de l'arquitectura fins la salut, passant per la ciència, els viatges, l'ecologia, la religió, l'economia, la música, l'educació, la llengua i la literatura, els esports, la història, l'excursionisme o la gastronomia, entre d'altres.

Què s'ha de fer per gaudir de la promoció?

► Accediu a la pàgina web d'iQuiosc.cat (https://www.iquiosc.cat/)

► Cliqueu el baner del VxL (a la part superior dreta de la pantalla)

► Cliqueu el botó "Vull subscriure'm ara" i introduïu el codi promocional que us facilitarà el dinamitzador del VxL amb qui teniu contacte per reduir el preu a 1 cèntim.

► Creeu un usuari o inicieu la sessió.

► Completeu el pagament d'1 cèntim.

IMPORTANT: Envieu el carnet del VxL (imatge) a l'adreça de correu electrònic iquiosc@appec.cat. Si no ho feu, la promoció es desactivarà al cap de 72 hores.

► Gaudiu de totes les revistes a través del web o de les aplicacions per a Android i iOS. 

La renovació de les subscripcions és automàtica. Un cop passats els tres mesos de promoció es cobrarà la tarifa normal de 9,99 € al mes. Per desactivar aquesta opció podeu fer-ho a "El meu compte" > "Tarifa plana".Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter