25 anys fent bategar el català

CNL de Badalona i Sant Adrià

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 9 de juliol de 2018

Al setembre, connecta't al català!

La inscripció va començar el dia 17 de juliol i s'allargarà tot l'estiu, fins a exhaurir les places

Al setembre, connecta't al català!

El CNL de Badalona i Sant Adrià ofereix cursos de català de tots els nivells -des de l'Inicial (A1) fins al Superior (C2)- presencials, en línia o combinant les dues modalitats.  Aquests cursos permeten obtenir els certificats equivalents als de la Direcció General de Política Lingüística.

S'organitzen en una àmplia franja horària i en diversos espais de les dues ciutats per arribar a tots els públics. El cercador de cursos permet buscar-los per localitat, per comarca, per nivell i per modalitat.

També imparteix cursos especialitzats i sessions formatives d'aspectes concrets per millorar la qualitat de l'expressió oral o l'escrita. Durant el mes de setembre hi haurà cursos intensius específics, i a finals de setembre començaran els cursos generals, també amb calendaris diferents segons la intensivitat (mensuals, trimestrals, quadrimestrals...).

Preus dels cursos

La formació que ofereix el CPNL està subvencionada i, a més, hi ha reducció de l'import de la inscripció en diversos casos (atur, família nombrosa, família monoparental, pensionistes, etc.).

Els preus finals es poden consultar aquí

Horaris d'atenció al públic

Al juliol: de 9 a 13 hores, de dilluns a divendres, a les oficines de Badalona i de Sant Adrià de Besòs.

A l'agost: de 9 a 13 hores, de dilluns a divendres, a l'oficina de Badalona.

Una oferta flexible, que va més enllà de les aules
A més de les activitats pròpies de l'aula, el CNL de Badalona i Sant Adrià ofereix activitats culturals complementàries per practicar i aprendre llengua fora de l'aula.

El mes de setembre comencen també els programes Voluntariat per la llengua i els clubs de lectura fàcil "En català, llegim i parlem".Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes