25 anys fent bategar el català

CNL de Badalona i Sant Adrià

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 15 de juny de 2018

Els "Esmorzars en català" es consoliden al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) amb el VxL

Els

Dijous dia 14 es va portar a terme una trobada de valoració d'aquesta innovadora activitat de Voluntariat per la llengua que va començar a finals de febrer. Els 12 participants en els "Esmorzars en català" van valorar molt positivament l'experiència: malgrat les dificultats que comporta trobar-se un dia i una hora concrets, també és un avantatge poder coincidir pels passadissos, en trobades informals o en altres àrees de treball i poder continuar la pràctica de llengua oral en català fora de l'estona estricta de l'esmorzar.

Així, tothom va demanar de continuar esmorzant en català!

També es van recollir les propostes sorgides a la trobada, que s'incorporaran al desenvolupament d'aquest programa, i es van deixar a disposició de tothom, com a fons de biblioteca, diversos exemplars de la col·lecció "Parlem tu i jo".

Difusió de l'Any Pompeu Fabra

Les tècniques del CNL van aprofitar per difondre les activitats relacionades amb l'Any Pompeu Fabra a la ciutat, amb un Programa d'activitats i el desplegable de la Ruta Pompeu Fabra a Badalona.

Difusió del Voluntariat per la llengua

Als assistents se'ls va obsequiar amb una bossa de VxL, on van poder col·locar també l'exemplar del punt de llibre amb els nous diacrítics, que es van comentar allà mateix en una miniclasse improvisada.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes