25 anys fent bategar el català

CNL de Badalona i Sant Adrià

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 31 de maig de 2018

Aemifesa-Gremi d'Instal·ladors comenta al web Empresa del CPNL la seva relació amb el CNL de Badalona i Sant Adrià

Aemifesa-Gremi d'Instal·ladors comenta al web Empresa del CPNL la seva relació amb el CNL de Badalona i Sant Adrià

A l'apartat Empresa del web del CPNL, diverses empreses i associacions de tot el territori testimonien la seva relació amb el CPNL i expliquen com, amb la col·laboració del CPNL, han augmentat la qualitat dels serveis que ofereixen.

Antoni Ruiz, gerent d'Aemifesa-Gremi d'Instal·ladors, també hi ha deixat testimoniatge del treball conjunt durant anys, i de la bona relació establerta, que s'ha consignat en diversos convenis de col·laboració. 

Aemifesa-Gremi d'Instal·ladors del Barcelonès Nord i Baix Maresme és una associació amb 60 anys d'experiència, més de 500 associats i un referent d'àmbit nacional. El CNL de Badalona i Sant Adrià hi col·labora des de fa anys, ja sigui en la formació del seu personal, en la difusió dels serveis als seus associats o en els seus cursos de formació.

L'apartat Empresa del CPNL conté el ventall d'actuacions adreçades al món empresarial i socioeconòmic que pot oferir el CPNL: Correcció i traducció, Formació a mida, Auditoria lingüística i Consultoria lingüística.

    


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes