25 anys fent bategar el català

CNL de Badalona i Sant Adrià

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 22 de març de 2018

"Katalonski", el nou programa de TV3 sobre estudiants de llengua catalana a l'estranger

Avui dijous, a les 22.30 hores, s'estrena aquesta sèrie en què @Halldor Mar, un músic islandès resident a Barcelona, visita diversos estudiants de català arreu del món. Cada episodi es desenvolupa en una ciutat diferent i des d'allà es coneixen diverses persones que expliquen quina ha estat la seva motivació per aprendre català, tan lluny de Catalunya o de les terres de parla catalana.

Ens fa contents que hi surti l'aprenent japonès del VxL virtual Sho Kasahava (que actualment té una parella lingüística en actiu amb qui parla des del Japó) i exalumne del CNL d'Osona. En Sho és un estudiant japonès  que va estudiar filologia hispànica a Japó i que es va especialitzar en les llengües que es parlen a l'Estat espanyol: ha estudiat gallec, basc i català (nivell C1), entre d'altres llengües. Estarem atents al programa del Japó per conèixer en Sho i la seva experiència en aquest aprenentatge!

Katalonski vol dir català en polonès, búlgar, bosnià, bielorús, croat i serbi. Aquest mot, escollit per donar nom al programa, serveix també per anomenar els protagonistes dels diferents episodis.

 

Katalonski té el suport i la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, l'Institut Ramon Llull i el Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat de Catalunya.

@KatalonskiTV3

@HalldorMar

@IRLlull

@Catexterior

#vxlcat

#llenguaConsorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter