25 anys fent bategar el català

CNL de Badalona i Sant Adrià

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 29 de novembre de 2017

El SUROpl posa a l'abast de tothom 200 cartells de llengua

El SUROpl posa a l'abast de tothom 200 cartells de llengua

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura ha digitalitzat i difós a Internet 200 cartells temàtics sobre la llengua catalana publicats pel Govern, el Consorci per a la Normalització Lingüística, el TERMCAT i ajuntaments i entitats amb els quals ha col·laborat, que constitueixen un testimoni gràfic de més de 30 anys de política lingüística a Catalunya

Recollits i digitalitzats per la DGPL, els cartells s'han aplegat a l'espai web SUROpl, integrat al portal Llengua catalana (www.gencat.cat/llengua).

Cartell de l'any 1988

Des de SUROpl es pot buscar, consultar i descarregar els cartells en un format apte per ser utilitzats com a material didàctic en classes de català, grups de conversa o per a qualsevol altra finalitat relacionada amb l'aprenentatge i el foment de l'ús de la llengua. 

La majoria dels 200 cartells del SUROpl són vocabularis àmpliament il·lustrats, que recullen paraules d'àmbits temàtics determinats com la casa, els oficis, els aliments o molts d'altres. El SUROpl també facilita l'accés als cartells en paper, si encara n'hi ha disponibilitat, i facilita el contacte per sol·licitar-los en alta resolució.

Més d'un cartell ens portarà records d'altres temps!Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes