25 anys fent bategar el català

CNL de Badalona i Sant Adrià

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 18 d'octubre de 2017

El conseller de Cultura fa un reconeixement públic de la tasca dels professionals del CPNL

En el marc del Ple del Consell Social de la Llengua Catalana, celebrat dilluns 16 d'octubre al Palau Marc (BCN).

El conseller de Cultura fa un reconeixement públic de la tasca dels professionals del CPNL

Un moment de la presentació a Barcelona

El conseller de Cultura, Sr. Lluís Puig Gordi, ha aprofitat l'ocasió per reconèixer la tasca dels treballadors i col·laboradors del Consorci per a la Normalització Lingüística, que al llarg dels gairebé 30 anys d'existència d'aquesta institució han participat activament en el foment de l'aprenentatge i l'ús de la llengua catalana.

La intervenció del conseller ha tingut lloc després que Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, hagi exposat al Consell Social el V Informe sobre el compliment de la Carta europea de les llengües regionals o minoritàries 2013 - 2016.

El conseller Puig ha presentat les línies que guien la renovació dels estatuts del CPNL i ha celebrat que fossin el fruit del "diàleg amb tots els agents implicats".

Durant aquest Ple del Consell Social de la Llengua Catalana s'ha presentat el projecte ÈLIA, d'innovació i impuls de l'ensenyament de català a adults, creat el maig del 2017, amb la finalitat d'introduir elements d'innovació a l'oferta formativa en llengua catalana, en una ferma aposta per la llengua i la cohesió social.

Al Facebook del CNL de Badalona i Sant Adrià i al web del CNL podeu conèixer alguns dels tècnics i tècniques que imparteixen classes de català a Badalona i a Sant Adrià de Besòs.  


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes