25 anys fent bategar el català

CNL de Badalona i Sant Adrià

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 11 d'octubre de 2017

El CNL participa en la Cadena Humana per la Salut Mental organitzada per l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs

Més de 1.200 persones formàvem la cadena, que tenia el suport d'entitats, centres educatius, serveis sanitaris i altres associacions i serveis de la ciutat

El CNL participa en la Cadena Humana per la Salut Mental organitzada per l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs

El 10 d'octubre, en el marc del Dia Mundial de la Salut Mental i sota el lema "Units per la Salut Mental", els diferents serveis que atenen persones amb dificultats en salut mental i altres entitats de Sant Adrià de Besòs van sortir al carrer per formar una cadena humana que unís els dos marges de Sant Adrià, creuant el riu, i que posteriorment fes una marxa fins a la plaça de la Vila, on es va llegir un manifest.

El tram que es va cobrir van ser uns 1.050 metres i van caldre més de 1.000 persones per aconseguir-ho. A les 12 del migdia, moment culminant de l'acte, es van enlairar uns globus taronges, per significar un doble objectiu d'integració ciutadana.

Com a CNL, hi vam participar 18 persones (alumnes d'un curs de nivell Inicial del Polidor, voluntaris i aprenents del VxL i dels clubs de lectura fàcil i personal del CNL). Amb aquest gest ens vam voler afegir als grups que va donar suport a aquesta iniciativa i que treballen diàriament per eliminar l'estigma de la salut mental. Entre els assistents van destacar nombrosos joves d'institut que van fer d'aquest acte una activitat per treballar a l'aula.

Les fotografies de la nostra participació es poden veure aquí

El Dia Mundial de la Salut Mental se celebra el dia 10 d'octubre i des de fa anys la @Mesa de Salut Mental de Sant Adrià de Besòs, amb el suport de la Fundació "la Caixa" porta a terme diverses activitats de sensibilització.

#mesasalutmental #cadenahumana #activitatsCPNL #cpnlbdnsab #AjSantAdria


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes