25 anys fent bategar el català

CNL de Badalona i Sant Adrià

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 10 de febrer de 2017

El CINC torna a Badalona amb 5 pel·lícules al març

Aquest Cicle de Cinema Infantil en Català ocuparà tot el mes de març i el primer cap de setmana d'abril.

El CINC torna a Badalona amb 5 pel·lícules al març

El cartell del CINC

Durant aquest cicle es projectaran les pel·lícules següents: Ninja turtles. Fora de l'ombra, el 4 i 5 de març; Trolls, l'11 i 12 de març;  La sopa de pedres (especialment dirigida als més petits), el 18 i 19 de març; Vaiana, el 25 i 26 de març, i Ballerina, l'1 i 2 d'abril. Totes les pel·lícules les podeu consultar a l'apartat Agenda.

Horaris i preus

Totes es projectaran a les 16.15 h el dissabte i a les 12.15 h el diumenge, amb preu reduït: 4 euros si les entrades es compren anticipadament i 4,5 euros si es compren el mateix dia.

El CINC ofereix normalment dues edicions al Megacine Badalona, una a la primavera i una altra a la tardor, amb una bona acollida entre el públic infantil de la comarca. El CINC es va posar en marxa a Badalona l'any 2011, i ha tingut una mitjana de més de 1.500 persones de públic en cada cicle. Sempre ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badalona, de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i ha tingut el gran suport de les escoles de Badalona i de Sant Adrià de Besòs.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes